Wat – Aurareading


Wil je meer weten over het “verhaal” achter de blokkade, dan kan een Aurareading veel inzicht geven.

Bij een aurareading stemt de aurareader (net als bij de healing) af op jouw systeem. Door te kijken naar jouw energiesysteem krijgt de reader informatie over jouw systeem in de vorm van beelden, symbolen of op een andere manier. Deze informatie zegt vaak iets over het mechanisme achter de blokkade.

Blokkades zijn vaak functioneel en vormen een overlevingsmechanisme. Maar vaak zijn ze ook gebaseerd op een oude situatie en daarom niet meer actueel. Door te benoemen wat er achter een blokkade zit kom je bijvoorbeeld tot de ontdekking waarom je in bepaalde situaties reageert (verdriet, dichtslaan, vluchten, boosheid bijvoorbeeld) omdat je deze reactie hebt aangeleerd. Deze kennis en niet zelden de constatering dat het overlevingsmechanisme nu niet meer nodig is maakt dat je kunt gaan werken aan het loslaten van de blokkering. Hierdoor kom je meer in balans en komt de energie die in de blokkades vastzat beschikbaar voor het hier en nu.

Bij keuze voor een healing zal de reader altijd vragen of je wil dat ook “gekeken” wordt naar je blokkades. Jij bepaalt de grens! die altijd liefdevol gerespecteerd zal worden.

 

n.b. Een healing of reading is nooit een vervanging van reguliere
medische zorg, maar kan wel vaak een waardevolle aanvulling zijn.